Gość Telek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam, mam pytanko czy to prawda ze jak się podgrzewa kilka razy świece to one nie stygną i się przepalają. Czy może to bujda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ja W TINO zawsze przy duzych mrozach grzeje 2,3 razy i nic sie nie stalo, wiem bo mam te same od 4 lat i niedawno je sprawdzalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ja W TINO zawsze przy duzych mrozach grzeje 2,3 razy i nic sie nie stalo, wiem bo mam te same od 4 lat i niedawno je sprawdzalem. mi w serwisie wręcz zalecano taką procedurę,mimo że kupowalem nowy samochód ale robię to tylko w ekstremalnych warunkach(-15*C i niżej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Co nie zmienia faktu, że ponoć takie podgrzewanie, wpływa na ich żywotność ( skraca ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.