Gość Maciek77 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Generalnie chodziło mi o odparcie zarzutów pod adresem złych szwajcarów, którzy chcą zacierac polskie silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Ponoć Nissan zaleca oleje Shella :?: Za poprzedniego właściciela moja Nyska jezdzila na shellu , teraz jeżdze właśnie na midlandzie i zero problemów jak na razie..ale skoro mówicie ,że jest on kiepski, to co najlepiejwlewać do Micry ?? Czy jeśli najpierw był lany Shell, teraz Midland, a będzie jeszcze coś innego lane, to nie rozsczelni sie silnik itp ?? Nie wynikną z tego jakieś kłopoty ?? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MSZ Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Mała ciekawostka.... Leję Midlanda bo jak miałem Megankę to jeździłem na Quekerze (bo był dobry i nie wydawał tyle kasy na głupawe reklamy co Mobil czy Shell- róznica ceny to właśnie marketing)... ale wracając. Mili mechanicy po naprawie zaworków i zapomnieli mi powiedzieć, że im trochę oleju gdzieś ubyło... przejechałem z 3 tys. i zaczęła migać lampka oleju. Na wymianie okazało się że miałe m w układzie 1 l (jeden litr) Midlanda i jakoś nic się nie zatarło... leję dalej ... do Hyundaia żony też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi