Gość kobix_ Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam czy ktoś mógłbym wysłać mi instrukcję PL do X-traila 2.2 DCI.?? będę bardzo wdzięczna! Mój e-mail to kobix_leba@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabro2 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 noto pojechałeś na całego trzymaj tak dalej żeby od razu e-mail przepraszam pojechałaś !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stanley63 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam. Również prosę o to samo co koleżanka. Pozdrawiam. stanley63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam. Również prosę o to samo co koleżanka. Pozdrawiam. stanley63 zajrzyj do wątku na samej górze, a następnym razem poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldek01 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam czy ktoś mógłbym wysłać mi instrukcję PL do X-traila 2.2 DCI.?? będę bardzo wdzięczna! Mój e-mail to kobix_leba@wp.pl Również liczę na pomoc innych użytkowników. Z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikam Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Również liczę na pomoc innych użytkowników. Z góry dzieki Czytać posty na samej górze forum. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/61748-instrukcja-x-trail-t30/page__st__80 Nie po to się z kolegą męczyliśmy i przygotowywaliśmy :-|| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.