Guest gafekjunior Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Witam.Chciałbym zrobic cos w stylu napisu LED, mianowicie chodzi mi o to by na "dywanikach" był wyświetlany napis "Nissan" czy jest taka możliwość.Nie wiem gdzie szukać pod jaką nazwa?Moze juz ktoś cos takiego owego posiada.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kabanosdg Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Kupujesz diody np. LED + rezystory, układasz z nich napis jaki tam chcesz, montujesz w jakiejś obudowie, podłączasz pod zasilanie z akumulatora:) Druga opcja to znaleźć kogoś kto graweruje w plexi i poprosić o wygrawerowanie jakiegoś napisu a później podświetlić to diodami Gotowe pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zizu85 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 listwy progowe kiedyś widziałem takie z napisem podświetlane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gafekjunior Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Ok dzieki za odpowiedz temat uwazam za zamkniety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.