Gość Tricu Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam Forumowicze. Mam do was pytanie? Ciężko jest wymianić żarówki (h4) z przodu w almerce hatchback 99r (po lifcie). Mógł by ktoś opisać jak to zrobić? Bo czytałem gdzieś na necie że, chłopaczek zmieniał żarówki a skończyło się to wymianą całego lefrektora bo coś połamał a nie chce zrobić podobnie. Dzięki z góry za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bociexxx Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 u mnie w almerce 96r. hatchback 1.6 sr wymienia sie bez problemu , tzn, zdejmujesz podlaczenie (kostke), potem odkrecasz osłone plastikową w kształcie kółka, nastepnie okrągłą gume i jestes przy żarówce:) Są tam dwa druciki które zatrzasuja sie na plastiku i tak trzymaja zarówke, musisz je nacisnąc dośrodka i żarówka jest do wyjecia. Tylko pytanko bo tego nie wiem czy reflektory z wersji po lifcie nie roznia sie od tych z przed liftu. Jeśli tak to sorry za off top.. ppozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melo Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Niczym się nie różnią oprócz klosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tricu Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Okej dzięki za info. Odświeżam temat, jakie postojówki są w almerze n15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melo Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 R5W więcej w tym temacie http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/7429-n15-jakie-arwki-na-przd/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.