Monia88 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Mam pytanie bo bylem pytac w sklepach i nigdzie nie moge dostac tego elektroaworu od ssania Czy jest to mozliwe wogóle bo moj mechanik czyścił go 3 razy i pomaga tylko na chwile i znowu sie zawiesza a spalanie mnie wykonczy Chyba ze ktos ma tanio do sprzedania ten elektrozawór albo cały gaźnik Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Mam pytanie bo bylem pytac w sklepach i nigdzie nie moge dostac tego elektroaworu od ssania Czy jest to mozliwe wogóle bo moj mechanik czyścił go 3 razy i pomaga tylko na chwile i znowu sie zawiesza a spalanie mnie wykonczy Chyba ze ktos ma tanio do sprzedania ten elektrozawór albo cały gaźnik Prosze o pomoc witam poszukaj na alegro moze tam od jakiegoś dawcy dostaniesz powysyłaj emajle z zapytaniem ,ludziska czasem maja takie rzeczy powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creativesb Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Który elektrozawór jest od ssania...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia88 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Dokładnie nie wiem który to ale jest on gdzieś pod filtrem powietrza witam poszukaj na alegro moze tam od jakiegoś dawcy dostaniesz powysyłaj emajle z zapytaniem ,ludziska czasem maja takie rzeczy powodzenia Szukałem pytałem i nic:( Nikt nie chce sprzedac samego tego zaworu tylko całość tzn cały gaźnik. Ma ktośjakiś pomysł... mam gaznik na jedna kostke,a potrzebuje elektrozaworu od ssania, szukalem takiego ele wszedzie sa na dwie kostki i chcialem sie dowiedziec czy taki elektrozawor z gaznika na dwie bedzie pasowal do mojego na jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Kolego. Moze znajdz sobie gdzie blisko Ciebie regeneruja gazniki i zapytaj sie o ten elektrozawor czy bedzie pasowal na dwie kostki. W Kaliszu jest firma ktora sie zajmuje naprawa gaznikow (ale z tego co widze nie blisko Ciebie). Jest to fima Rengaz. Wpisz w google rengaz kalisz i znajdziesz tam numer telefomu. Mozesz sie tam u nich zapytac. Ewentualnie oni moze beda wiedziec kto takie gazniki regeneruje i gdzie moglbys sie w taki elektrozawor zaopatrzyc.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.