Gość Q Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Jak w temacie - chce wrzucić jakieś nowe koła 15x7 ewentualnie 15x7,5 cala tylko jakie mósi być ET żeby nie szorowało o zawias i o nadkola? Wrzucałem już takie koła do mojego i było ok ale nie pamiętam jakie było w nich odsadzenie. Interesują mnie też kombinacje z różnymi ET i wymaganymi do nich dystansami - wszystko co gwarantuje sukces :wink: PEACE&POZDRO 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Widze że wszyscy się rzucili :shock: Dobra, spokojnie, nie wszyscy na raz chłopaki - każdego zdąże wysłuchać - nie tak nachalnie bo miejsca nie styknie na forum - każdy maximum po dwie linijki i nie robić mi tu tłumu! HE HE widzę że cienko coś będzie z info dla mnie - może ktoś da chociaż rade powiedzieć czy 15x7 z ET od golfa3 podejdzie bo na tym śmigały koła co je chcem Qpić PEACE&POZDRO 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 rozmiar: 7J x 15 średnica: 15" rozstaw: 4x100mm ET: 38 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Trudno powiedzieć. Stalowe, fabryczne felgi w Almerce N15 mają offset 35, podczas gdy Golf III ma 45. Jeśli koleś zakładał w Golfie aluski, które miały identyczny offset jak fabryczna stalówka, to może szorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 A może poprostu powinieneś poszukać w starych postach, bo było o tym kiedyś, na 100%. Ja koła 15" miałem szer. 7" i ET 35 z oponami 195 nic nie obcierało itd. Teraz mam 17" szer. 7" ET 35 opony 205 i też jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Producent przewidział do tego modelu alu z ET 38. Informację mam z katalogu Nissan Fast więc podejrzewam, że najpewniejsza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.