piotr323f Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam Dotyczy Nissana Terrano 2 2.7 TDI, 2000rok. Z powodu braku przy zakupie instrukcji obsługi w jakiejkolwiek formie (nie mogę znaleźć opisu akurat do mojego modelu), proszę o rozszyfrowanie do czego mogą służyć włączniki, których zdjęcia zamieszczam w załączniku. Wyłączniki znajdują się po obu stronach kolumny kierownicy i przy ich włączaniu i wyłączaniu nic się nie dzieje, tak mi się przynajmniej wydaje. Wyjaśniam, że korzystałem z magicznego przycisku "Szukaj". Przepraszam za kłopot i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Bardzo proszę. Opis z instrukcji 2000 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr323f Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam Dzięki serdeczne azm-61 za informacje, stało się już wszystko jasne. Ten z lewej strony kolumny kierownicy od otwierania blokad drzwi chyba będzie działać, nie kombinowałem z nim przy zamkniętych drzwiach . Ten z prawej strony od kierownicy, czyli "Włącznik programów przełączeń A/T" (jakiś naprawdę prawdziwy neptyk musiał zamieścić opis tej funkcji) to chyba się tyczy auta z automatyczną skrzynią biegów, czyli jak ja mam auto ze skrzynią manualną to coś jest nie tak. Sorry za zawracanie głowy, ale przy okazji, czy można sterować wskazaniami licznika przebiegów dziennych (oprócz resetowania do zera), bo w moim przypadku wygląda to tak jakby on żył własnym życiem (sam się resetuje)? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.