Gość marta Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Mam Primere p 11 r.p.1999. climatronik. Ostatnio pojawił się problem z ogrzewaniem. Po stronie kierowcy ciepłe powietrze leci zdecydowanie mocniej, jak po stronie pasażera. Najbardziej jest to odczuwalne w oklicy nóg. Byłabym wdzięczna za pomoc w rozwiązaniu tego problemu. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Mam tak samo, może ma tak być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Tylko, czy na pewno tak samo? Mnie pali w nogi (podeszwy mi od butów odchodzą), a pasażer marznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 u mnie jest tak samo tylko ja znam przyczyne co u mnie jest nie tak jak skladalem kokpit to po lewej stronie ten (rozprowadzacz powietrza) nie trafil idealnie i jest troche rozszczelnione i leci zza kierownicy i z pod kierownicy gorace powietrze ale komu to przeszkadza? a i u mnie nie ma roznicy ze z tej gorace z tamtej letnie jak puszcze na trzeci bieg dmuchawe i skieruje ja na szybe po 10 minutach az usiedziec nie mozna w samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 U mnie w te gigantyczne mrozy to szyba od strony pasażera wolniej odmarzała. Zawsze muszę się pocić albo żona marznąć. Tak że jednak trochę przeszkadza. U mnie kokpit był nie rozbierany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 U mnie również nic nie było ruszane w kokpicie, ale widzę, że to nie jest jakiś odosobniony przypadek. Po prostu widać tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 U mnie jest tak samo, wiec widocznie ten typ tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.