mimsky Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Zastanawiam się nad wymianą amortyzatorów i spreżyn na wiosnę - denerwuje mnie nieco miękki zawias, stąd pytanie o jakieś "twardsze" sztuki :-) Ktoś może coś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Zastanawiam się nad wymianą amortyzatorów i spreżyn na wiosnę - denerwuje mnie nieco miękki zawias, stąd pytanie o jakieś "twardsze" sztuki :-) Ktoś może coś polecić? tematów tej treści na forum multum trzeba tylko poszukać ja mam sprężyny Eibacha na amortyzatorach Monroe i moja dziewczyna mówi, że twardo a mi to odpowiada... fajnie czuć auto na zakrętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimsky Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Dzięki za info :-) Poszperałem nieco, coś znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ja też polecam Eibacha może nie sa tanie ale za kółkiem na pewno nie zaśniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.