Gość MarioemP10 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Witam.Potrzebna mi pomoc a mianowicie!! z tyłu mam wystające szpilki na felgi,nie rozbierałem tego i mam pytanie czy da się wymienić te szpilki na nowe?? Szukałem na allegro tarcz ale nie widziałem żeby jakaś była ze szpilkami. Zmieniłem tytuł. Samo stwierdzenie "potrzebna pomoc" nic nie mówi. Staraj się tak zatytułować temat, aby z niego wywnioskować w czym tkwi problem. Proszę o zapoznanie się też z regulaminem. Diabeł. Edytowane 28 Lutego 2010 przez Diabeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek8301 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam.Potrzebna mi pomoc a mianowicie!! z tyłu mam wystające szpilki na felgi,nie rozbierałem tego i mam pytanie czy da się wymienić te szpilki na nowe?? Szukałem na allegro tarcz ale nie widziałem żeby jakaś była ze szpilkami. Witam tarczy do p10 nie kupisz z szpilkami... musisz szukać "piasty" na którą nakłada się tarczę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 http://moto.allegro.pl/item929400171_piasta_kola_lozysko_tyl_nissan_primera_p10_z_abs.html tu masz odpowiedź na swoje pytanie. Szpilki są w piaście a nie w tarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarioemP10 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 A jak myślicie dało by rade w starej piaście wymienić szpilki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 prawdopodobnie by dało , a co się stało z twoimi? musisz popytać po sklepach czy wogóle można kupić, chyba że już się pytałeś, trzeba by było zdjąć piaste i wymienić tylko ostrożnie żeby nie uszkodzić pierścienia ABSu. Osobiście nie wymienialem może się ktoś wypowie co wymieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarioemP10 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Mam jedną złamaną,poprzedni właściciel nie poinformował mnie o tym i jeżdżę na trzech ale wolał bym na czterech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 jakie masz hamulce z tyłu na tarczach czy na bębnach? zdejmij koło zdejmij tarcze lub beben i zobacz i zmierz jakie tam siedzą szpilki, a może coś dobierzesz w sklepie a jak nie to piasta ze szrotu i wymienisz szpilki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarioemP10 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Mam tarcze z ABS.Dzięki wszystkim jutro zobaczę co da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WaldekSP16 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Witam Miałem dokładnie taki sam problem , ma P10 z 1996 z tarczami i ABS, da się to na pewno zrobić. Mi udał się to zrobić za parę złotych , kupiłem same szpilki od gościa co handluje częściami używanymi do nissanów dałem 10 zł za sztukę wymiana u mechanika trwała godzinkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RooS Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Szpilki są do kupienia w aso za znośne pieniądze. Numer 43222-06R61. Są wbijane więc wybijasz starą i potem wciskasz nową nakręcając dwie nakrętki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarioemP10 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Oto mi właśnie chodziło wielkie dzięki panowie.Kupiłem primerke prawie zimom i stała na zimówka i nawet nie sprawdzałem co i jak,teraz trochę zacząłem grzebać i znajduje wszystkie mankamenty.Jeszcze raz dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi