Gość zigirin Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Słuchajcie, wiem, że tematów o żarówkach jest multum na forum, ale nie znalazłem informacji o tym gdzie dostać takie kapturki na żaróweczki do podświetlenia pokręteł nawiewu. Żaróweczkę to kupiłem na stacji, jednak białą, a potrzebuje jeszcze do niej kapturek, albo namiary na sklep w wawie lub okolicach, gdzie dostanę żarówki zakapturkowane już. Pomożecie;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 idź do jakiegoś elektronicznego jak nie wiesz gdzie to poszukaj adresu w necie i kup poprostu żaróweczki barwne, ja tak zrobiłem do swojej p11, kupiłem niebieskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Tak jak kolega wyżej napisał. Ja kupiłem diody niebieskie na pokretła jak w temacie i w liczniku niebieskie diody i jestem zadowolony.I kazdym sie podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtas1980 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Mozna równiez załozyć folię termokurczliwą,są w różnych kolorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Chyba te folie nie dadza takiego swiatła jak diody .Diody tez sa w różnych kolorach rzecz gustu jaki kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi1990 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 wszystko zależy od kapturka oryginalne kapturki Nissanowskie są niebieskie i dają piękne białe światło a jak kupiłem kapturki z eletronicznego dla ojca to świecą na taki turkus troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.