Gość Butryn Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 W stanach mamy bardzo duzo czesci tuningowych do maximek, jesli ktorys z was cos potrzebuje, prosze o kontakt ze mna i sie jakos zalatwi wysylke i te sprawy.... pare stronek z czesciami: www.custommaxima.com www.redlinemax.com www.southwestautoworks.com Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 moje mazenie to zalozyc turbocharger i intercooler,,,tylko niewiem czy moge cos takiego zalozyc ,,,,,czy moze zamienic maximke na 350z to tam wszystko jest do tego modelu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 moje mazenie to zalozyc turbocharger i intercooler,,,tylko niewiem czy moge cos takiego zalozyc ,,,,,czy moze zamienic maximke na 350z to tam wszystko jest do tego modelu :wink: nie wiem czy do twojej jest turbo. No ale jesli chcesz 350 i turbinke do tego to prosze bardzo. bedzie pierwszy w klubie uturbiony 350. rezerwuje pierwsza jazde :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 wsumie w maximce i 350z ten sam silnik to chyba niebylo by problemu z zalozeniem ,,,,jeden mankament to ze 350 ma ulozony wdluz silnik a umnie w poprzek,,no i 350 ciagnie tyl a nie przod................ :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 tak silniki te same. no wiesz sprobowac zawsze mozna sprawdzic ale jak zwykle to kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.