Guest Butryn Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 W stanach mamy bardzo duzo czesci tuningowych do maximek, jesli ktorys z was cos potrzebuje, prosze o kontakt ze mna i sie jakos zalatwi wysylke i te sprawy.... pare stronek z czesciami: www.custommaxima.com www.redlinemax.com www.southwestautoworks.com Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WOJTUSMAXIMUS02 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 moje mazenie to zalozyc turbocharger i intercooler,,,tylko niewiem czy moge cos takiego zalozyc ,,,,,czy moze zamienic maximke na 350z to tam wszystko jest do tego modelu :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 moje mazenie to zalozyc turbocharger i intercooler,,,tylko niewiem czy moge cos takiego zalozyc ,,,,,czy moze zamienic maximke na 350z to tam wszystko jest do tego modelu :wink: nie wiem czy do twojej jest turbo. No ale jesli chcesz 350 i turbinke do tego to prosze bardzo. bedzie pierwszy w klubie uturbiony 350. rezerwuje pierwsza jazde :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WOJTUSMAXIMUS02 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 wsumie w maximce i 350z ten sam silnik to chyba niebylo by problemu z zalozeniem ,,,,jeden mankament to ze 350 ma ulozony wdluz silnik a umnie w poprzek,,no i 350 ciagnie tyl a nie przod................ :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 tak silniki te same. no wiesz sprobowac zawsze mozna sprawdzic ale jak zwykle to kosztuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.