barwol Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Panie i Panowie - kluczowe pytanie. Czy w PL a jeszcze lepiej w okolicy Krakowa jest firma, która zajmuje się w sposób profesjonalny tzn. ze znajomością tematu, malowanie ramy? Interesuje mnie nie tylko pryśnięcie zewnętrzne ale również wnętrza elementów zamkniętych. Za wszelką pomoc bardzo dziękuję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 tak! istnieje i wybieram sie jakos do nich.... pisz na priv jak chcesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwol Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 tak! istnieje i wybieram sie jakos do nich.... pisz na priv jak chcesz... Nie wiem dlaczego ale forum mnie nie puszcza. Jakaś inna droga komunikacji (w spr. problemu napisałem już do admina)? Nie wiem dlaczego ale forum mnie nie puszcza. Jakaś inna droga komunikacji (w spr. problemu napisałem już do admina)? Inna możliwość to napisz proszę na ten mail: bartek@polkasteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek.k Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jestem rowniez zainteresowany malowaniem antykorozyjnym ramy ??????? moze pomozecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pandor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 i ja także ale w okolicy trójmiasta, czy ktos ma jakis namiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.