barwol Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Panie i Panowie - kluczowe pytanie. Czy w PL a jeszcze lepiej w okolicy Krakowa jest firma, która zajmuje się w sposób profesjonalny tzn. ze znajomością tematu, malowanie ramy? Interesuje mnie nie tylko pryśnięcie zewnętrzne ale również wnętrza elementów zamkniętych. Za wszelką pomoc bardzo dziękuję!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krystian Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 tak! istnieje i wybieram sie jakos do nich.... pisz na priv jak chcesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
barwol Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 tak! istnieje i wybieram sie jakos do nich.... pisz na priv jak chcesz... Nie wiem dlaczego ale forum mnie nie puszcza. Jakaś inna droga komunikacji (w spr. problemu napisałem już do admina)? Nie wiem dlaczego ale forum mnie nie puszcza. Jakaś inna droga komunikacji (w spr. problemu napisałem już do admina)? Inna możliwość to napisz proszę na ten mail: bartek@polkasteam.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszek.k Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Jestem rowniez zainteresowany malowaniem antykorozyjnym ramy ??????? moze pomozecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pandor Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 i ja także ale w okolicy trójmiasta, czy ktos ma jakis namiar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.