Gość mangus Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam koleżanki i kolegów.. Mam pytanie zwiazane z diagnostyką samochodu. posiadam nissana sunny n14 w wersji hatchbak 16v 1,4l z wtryskiem r1994. pytanie tyczy się tego czy ten typ z tego rocznika posiadał już fabrycznie montowany komputer? pytam się dlatego bo chciałbym go zdiagnozować i wyłapać ew usterki.I gdzie go ewentualnie szukać? do tej pory staram się naprawiać auto na czuja ale nie ma to jak kompleksowa diagnostyka.dodam ze szukałem w sieci informacji ale nie znalazłem. dzięki za pomoc:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dariusz12 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 ma napewno ale nie wszystkie serwisy posiadają odpowiednią wtyczkę i a z wyłapywaniem błędów jest różnie nowsze auta mają odczyt z szyny w starszych autach w trzeba wchodzić w kolejne podzespoły i osobno je testować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mangus Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 dzięki za info:) czyli się jak na staruszka nieźle jest naszpikowany technologią...a wiadomo gdzie go szukać ? pod maską czy bardziej pod deską rozdzielczą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mangus Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Tam gdzie bezpieczniki w srodku. Po prawej stronie kierownicy. Jakbys poszukal to nawet jest autodiagnostyka Serdeczne dzięki kolego za pomoc!!!!POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walek232 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 cześć chciałem się zapytać czy ten silnik 1,4-16v jest na pełnym wtrysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mangus Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 cześć chciałem się zapytać czy ten silnik 1,4-16v jest na pełnym wtrysku witam kolegę tak..ten rocznik ma pełny wtrysk. wyszukałem ostatnio w necie bo sam ciekaw byłem bo zgasł mi ostatnio pod górkę(pusty bak) a sasiad mnie straszył ze to czujnik w gaźniku, a ja ze nie bo na wtrysku jest takze sąsiad,, no to pełen szacun""hehehehepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.