Gość mewa Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Bardzo poroszę o polecenie warsztatu w Warszawie lub okolicach ( najlepiej Ursynowa ) Mam Nissana NOTE z 2006 przebieg 75 tys. muszę zrobic przegląd i nie działa klakson Nie mam już ochoty wypychać kieszeni T&T więc proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktory Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Przyłączam się do pytania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobkon Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Przyłączam się do pytania. Pozdrawiam Jest taki mały zaklad w Raszynie,ale specjalizuje się w Renówkach ,więc głównie polecić go mogę właścicielom Notesów z silnikiem dci.Ale goście tam naprawdę mają ten silnik w małym paluszku.Adres tego zakładu dostałem od taksówkarza z W-wy,wielu jego kolegów z branży tam jeżdzi na przeglądy a to chyba dobrze świadczy o zakladzie.Zresztą ja pojechałem tam wymienić rozrząd,zrobili mi to w 3 godziny,zapłaciłem 880zł brutto.Przed wizytą w owym zakładzie pojechałem do stacji diagnostycznej ,takiej niby to nowoczesnej,żeby mi stwierdzili co jest przyczyną stukania,podczas skrętu w lewo.Ich mądre komputery wskazały na jakieś tuleje,drążki i nie pamiętam już co.Więc wymieniając ten rozrząd poprosiłem mechanika żeby on przy okazji,potwierdził diagnozę,Ów mechanik tylko wsiadł do auta ,przekręcił kierownicą w lewo i już wiedział że to nie prawda nie co powiedzieli mi na stacji,przyczyną stuków bylo łożysko mc'persona.Oczywiście cena którą wymieniłem wcześniej obejmowała już wymianę tego lożyska i rozrządu wraz z częściami.Od wizyty w tym zakładzie minęło już 4 miesiące i nic się nie dzieje,więć panowie wykonali swoją robotę należycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.