Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Problem

Gość Jarosław

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jarosław

Witam.Po analizie postów postanowiłem mimo wszystko napisac nowy temat.Moje N14 gażnik plus gaz zaczyna mnie zawodzic.Podobnie jak u wielu na benzynie lubi zamulic przy przyśpieszaniu a ostatnio doszedł spadek wolnych obrotów a od wczoraj gaśnie na wolnych obrotach.Z lektury postów wynika wiele czyli elektrozawór gażnika,przewody podciśnienia a może pompa paliwa?Warunki polowe,zima,mimo wszystko spróbuję tylko od czego zacząc?Liczę na was i pozdrawiam.

Gość dariusz12

witam!

zaczął bym od podkręcenia obrotów śrubą radełkową żeby ci nie gasł na skrzyżowaniach,póżniej sciągnął bym filtr powietrza i przejrzał przewód od podciśnienia wychodzącego z tyłu gaźnika gdy zmula przy przyśpieszaniu tzeba bu sprawdzić czy wtryskuje pompka przyśpieszająca do tego bedzie potrzebna raczej druga osoba

• 2 tygodnie później...

Witam.Po analizie postów postanowiłem mimo wszystko napisac nowy temat.

Którego tytuł nic nie mówi. Takich tematów jest multum i większość nie ma ochoty do nich zaglądać, jak tutuł nie odzwierciedla problemu. A dlaczego by nie kontynuować w temacie z tym samym problemem. Lepiej zrobić bałagan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...