Gość zigirin Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Słuchajcie mam pytanie. Gdzie można kupić takie kapturki nakładane na żaróweczki podświetlania zegarów, pokręteł nawiewu itp?? Szukam szukam i nie mogę nigdzie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxko Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 tez tego szukalem i szukalem w koncu dalem sobie spokoj i zalozylem bez [naturalny kolor swiatla]. Wyglada ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estampida Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 a ja sobie wrzucilem wszedzie biale diody i wyglada naprawde fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zigirin Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Słuchajcie a w takim razie te żaróweczki, lub też diody jaki mają symbol- oznaczenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxko Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 zaroweczki u mnie [n15 przed liftem 1.4] byly bardzo niespotykane, 2W 14 Volt. W ich miejsce wpadły 1,2W 12V [standardowe do podswietlenia zegarow, dostepne w kazdym motoryzacyjnym/na stacji]. Większe to 3W 12V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 ja mam teraz zwykłe żaróweczki , ale wcześniej diody i tez było ok , na alegro masz tego pełno tylko popatrzeć dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.