Guest adr7 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Czołem chłopaki mam pytanko czy ktoś może mi coś powiedzieć o tym dostawczaku?? chcę kupić coś takiego do firmy, wygląda całkiem obiecująco a w necie jest bardzo skąpo z opiniami, czy to wogóle jest Nissan?? czy jakiś wynalazek po mariażu z Renault?? w załączeniu link do interesującej mnie bryczki: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T1590742 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal801 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Znajomy znajomego ma takie autko w firmie i poza tym że miał zwarcie w instalacji i akumulator został wymieniony na gwarancji to nic się nie dzieje. Samochód ma przejechane w tej chwili chyba ok 20 000 km z tym że jest z zabudową ale robioną na zamówienie (troche wystaje poza rame). W tym opisywanym przezemnie to jest silnik z nawary ale ile koni ma to niewiem ogólnie silnik jest japoński (renault dołożyło tylko kilka plastikowych osłon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adr7 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 tam są dwa silniki montowane 2,5L i 3,0L ten 2,5 wygląda zupełnie identycznie jak mój 2,2dCi w Almerze hahahahaha:) dzięki za info michał801 może ktoś jeszcze się wypowie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest R35 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Co do silnika YD25 to hmmmmm.....ZD30 jest mocniejszy i lepszy. Co z tego ze japonski...oni nie umieja produkowac silnikow wysokopreznych ( chodz i te o zaplonie iskrowym tez nie sa super) wiec zlecaja to w Ren.... lub co jest lepsze w S&K w niemczech . Problem w D22 jest zwiazany z tym silnikiem jak i w D40 i R51. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adr7 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 R35 ale o jakim problemie mówisz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest R35 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 W D22 wystepuje jednostka napedowa tylu YD25 znana rowniez z D40 i R51 oraz z F24. Generalnie jest to kiepska jednostka napedowa. W wersji starszej z D22 wysiadaly panewki itp itd. Problemy z turbosprezarka i chlodnica powietrza doladawania....a wlasciwie ECM. Bardzo wiele tyj jednostek zostalo wymienionych lub naprawianych na terenie Europy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest libraa Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Witam. Mam problem z nissanem cabstarem. Sprzęgło ciężko się wciska jakieś propozycje rozwiązania problemu? z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fago Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 A moze ktos podpowie jak zdjac ogranicznik z tego autka ;D, i podpwoeim ze te 130 pare koni daje rade w tym autku ;D, i nie jeden sie zdziwi hehe podczas wyprzedzania .Jka Cabstara chcesz kupic , to koniecznie z klima, bo szyby paruja jak w kazdym Nissanie, noi w lepszej opcji jak Ci fundusz pozwala , taki goluch ma tylko elektryke w szybach, a i jeszcze wazna sprawa nie ma regulacji siedzenia fotlea pasazera, siedzisz jakbys mial lopate przy plecach,do miasta w sam raz z takim plaskim przodem, i najlepiej zeby bylw wersji 6 biegowej, podobno czesto lubia sie w nich przepalac zarowki, a i po ok 40000 tlumik sie przepala oryginalny i do wymiany,ciekaw jestem czy wychodzily wersje z abs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.