Gość tomajul Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Proszę o pomoc . Czy są na rynku zamienniki halogenów które można zamontować do primery P11 po lifcie. Te oryginalne trochę straszą ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) W inetrcars http://www.ekatalog.intercars.com.pl/index.php?lang_id='RU' są zamienniki ABAKUS 317 i TYC 378 i oryginały VALEO 810 Są to zwykłe soczewkowe a nie Xenon Nie zakładaj dwóch tematów Edytowane 10 Marca 2010 przez and_pec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomajul Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) W inetrcars http://www.ekatalog.intercars.com.pl/index.php?lang_id='RU' są zamienniki ABAKUS 317 i TYC 378 i oryginały VALEO 810 Są to zwykłe soczewkowe a nie Xenon Nie zakładaj dwóch tematów sorki to pomyłka "nie bić jestem nowy" dzięki za info a jak zamknąć ten drugi temat Edytowane 10 Marca 2010 przez tomajul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Kurka tu jest pytanie o halogeny a ja podałem ceny reflektorów, halogenów tam nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvester007 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam , kupowałem w IX 2009 z allegro w cenie 200 pln za sztukę - używany. w salonie nissana za oryginał valeo żądają chyba 500 pln . Nie spotkałem nigdzie podróbek tych halogenów na rynku. Musisz sam zdecydować. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomajul Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam , kupowałem w IX 2009 z allegro w cenie 200 pln za sztukę - używany. w salonie nissana za oryginał valeo żądają chyba 500 pln . Nie spotkałem nigdzie podróbek tych halogenów na rynku. Musisz sam zdecydować. Powodzenia. Dzięki ale chyba jednak będę musiał kupić "ZAŚLEPKI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) Zamienniki halogenów do naszych primerek nie były i nie są produkowane. Tylko oryginał lub zaślepki. Lub pomyśleć nad stworzeniem customerskich halogenów. Ja to rozważam. Zakup oryginalnych używek się nie opłaca. Za cenę jednego halogenu można mieć dwie soczewki Helli Micro De. http://allegro.pl/item955727563_opc_zafira_vectra_b_hella_micro.html Edytowane 13 Marca 2010 przez fragles13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomajul Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Prawdę mówiąc to liczyłem na to że można coś zakombinować i wmontować (wpasować) jakieś inne. Gdyby się komuś udało to też chętnie spróbuję. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 A dlaczego miałoby się nie dać? Ja planuję coś takiego zrobić. Dokonałem już zakupu soczewek Helli. Jeśli ktoś ma możliwość podejścia do tematu całkiem na poważnie, można zrobić coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 jest jeszcze jedna opcja: okrągłe lampki do jazdy dziennej zamiast halogenów ale osobiście jestem przeciwnikiem montowania jakichkolwiek świateł do jazdy dziennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi