Gość Marti Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Od dwóch dni u mnie w samochodzie(micra k11) wystęuje stłumiony szum,im szybciej jadę tym jest głośniejszy a przy skręcaniu go nie ma .... Czy ktoś ma jakiś pomysł co to może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pavlo Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Od dwóch dni u mnie w samochodzie(micra k11) wystęuje stłumiony szum,im szybciej jadę tym jest głośniejszy a przy skręcaniu go nie ma .... Czy ktoś ma jakiś pomysł co to może być ? według mnie może to być łożysko przedniego koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marzenia Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Podłącze sie do tematu, mam micre k11 i prawdopodobnie zaczyna mi szumieć łożysko koła przedniego. Czy wymienia się parami czy można wymienić pojedynczo? proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1973 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 mam micre k11 i prawdopodobnie zaczyna mi szumieć łożysko koła przedniego. Czy wymienia się parami czy można wymienić pojedynczo? cześc, łożysko można wymienić pojedynczo, nie ma potrzeby wymieniać ich parami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.