Gość emil2222 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Witam.Posiadam Nissana Pathfindera R51 4.0V6 Benzyna.Jezdząc po naszych drogach odczuwam drgania w kierownicy i niestabilnosc podczas jazdy. Czy to mogą być zużyte amortyzatory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokosos Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 kiedy wywazales kola ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FatBoy Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Przy jakich prędkościach najbardziej czuć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emil2222 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 kola wywazałem w listopadzie.A drgania wieksze czuc juz od 70 km/h Szczegolnie jest czuly na lekkie nierownosci,i przenosi to na kierownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokosos Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 w moim przy 120 km/h zaczynala drgac kierownica, wywazylem kola i juz nie ma tego problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sania Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 w moim przy 120 km/h zaczynala drgac kierownica, wywazylem kola i juz nie ma tego problemu... Witam, Mam ten sam problem... ale zidentyfikowałęm go - silentbloki mocowania maglownicy, wyżarte przez olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A olej skąd się tam wziął? Może ja też zerknę, ale nie mam drgań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nissan Path 06 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam, Mam ten sam problem... ale zidentyfikowałęm go - silentbloki mocowania maglownicy, wyżarte przez olej. Witam, mam podobny problem z drganiami - koła ok, po wywazeniu trochę lepiej ale moze mam to samo co u Ciebie - gdzie kupiłes te części i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcio 1 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 (edytowane) ciekawe czy ktos dal koledze prawidlowa odpowiedz???? mialem kiedys to samo,wywazalem kola itp szukalem dziury w calym a to nie bylo wcale tooo ale 5 minut u mechanika i wszystko jasne,krzyzaki na wale napedowym,stad te wibracje!!!! Edytowane 10 Lipca 2011 przez robcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bawarka1 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Witam , może to coś pomoże , u mnie drgania były podczas przejazdów na nierównościach drogi (nawet niewielkich) wymiana drążków kier. i końcówek na nowe plus nowe stabilizatory i żadnego bicia i znoszenia auta podczas jazdy już nie ma (swoją drogą koszt części jak na auto terenowe nie wielki - porównuje z moim drugim autem bmw i tam już płacimy dwa razy więcej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi