Guest emil2222 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Witam.Posiadam Nissana Pathfindera R51 4.0V6 Benzyna.Jezdząc po naszych drogach odczuwam drgania w kierownicy i niestabilnosc podczas jazdy. Czy to mogą być zużyte amortyzatory? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kokosos Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 kiedy wywazales kola ostatnio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FatBoy Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Przy jakich prędkościach najbardziej czuć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emil2222 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 kola wywazałem w listopadzie.A drgania wieksze czuc juz od 70 km/h Szczegolnie jest czuly na lekkie nierownosci,i przenosi to na kierownice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kokosos Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 w moim przy 120 km/h zaczynala drgac kierownica, wywazylem kola i juz nie ma tego problemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sania Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 w moim przy 120 km/h zaczynala drgac kierownica, wywazylem kola i juz nie ma tego problemu... Witam, Mam ten sam problem... ale zidentyfikowałęm go - silentbloki mocowania maglownicy, wyżarte przez olej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szczureczek Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 A olej skąd się tam wziął? Może ja też zerknę, ale nie mam drgań. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nissan Path 06 Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Witam, Mam ten sam problem... ale zidentyfikowałęm go - silentbloki mocowania maglownicy, wyżarte przez olej. Witam, mam podobny problem z drganiami - koła ok, po wywazeniu trochę lepiej ale moze mam to samo co u Ciebie - gdzie kupiłes te części i za ile ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robcio 1 Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 (edited) ciekawe czy ktos dal koledze prawidlowa odpowiedz???? mialem kiedys to samo,wywazalem kola itp szukalem dziury w calym a to nie bylo wcale tooo ale 5 minut u mechanika i wszystko jasne,krzyzaki na wale napedowym,stad te wibracje!!!! Edited July 10, 2011 by robcio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bawarka1 Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Witam , może to coś pomoże , u mnie drgania były podczas przejazdów na nierównościach drogi (nawet niewielkich) wymiana drążków kier. i końcówek na nowe plus nowe stabilizatory i żadnego bicia i znoszenia auta podczas jazdy już nie ma (swoją drogą koszt części jak na auto terenowe nie wielki - porównuje z moim drugim autem bmw i tam już płacimy dwa razy więcej ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts