Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

PATHFINDER R51,4.0V6, DRGANIA W KIEROWNICY

Guest emil2222
 Share

Recommended Posts

Guest emil2222

Witam.Posiadam Nissana Pathfindera R51 4.0V6 Benzyna.Jezdząc po naszych drogach odczuwam drgania w kierownicy i niestabilnosc podczas jazdy.

Czy to mogą być zużyte amortyzatory?

Guest emil2222

kola wywazałem w listopadzie.A drgania wieksze czuc juz od 70 km/h

Szczegolnie jest czuly na lekkie nierownosci,i przenosi to na kierownice

Guest Sania

w moim przy 120 km/h zaczynala drgac kierownica, wywazylem kola i juz nie ma tego problemu...

Witam,

Mam ten sam problem... ale zidentyfikowałęm go - silentbloki mocowania maglownicy, wyżarte przez olej.

• 2 months later...
Guest Nissan Path 06

Witam,

Mam ten sam problem... ale zidentyfikowałęm go - silentbloki mocowania maglownicy, wyżarte przez olej.

Witam, mam podobny problem z drganiami - koła ok, po wywazeniu trochę lepiej ale moze mam to samo co u Ciebie - gdzie kupiłes te części i za ile ?

• 1 year later...

ciekawe czy ktos dal koledze prawidlowa odpowiedz???? mialem kiedys to samo,wywazalem kola itp szukalem dziury w calym a to nie bylo wcale tooo :angry: ale 5 minut u mechanika i wszystko jasne,krzyzaki na wale napedowym,stad te wibracje!!!!

Edited by robcio 1

• 10 months later...

Witam , może to coś pomoże , u mnie drgania były podczas przejazdów na nierównościach drogi (nawet niewielkich) wymiana drążków kier. i końcówek na nowe plus nowe stabilizatory i żadnego bicia i znoszenia auta podczas jazdy już nie ma (swoją drogą koszt części jak na auto terenowe nie wielki - porównuje z moim drugim autem bmw i tam już płacimy dwa razy więcej ) :dribble: