MAŁY2009 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Witam wszystkich.Od jakiegoś czasu zauwarzyłem drgania przy ruszaniu Drgania czuć ze strony pasażera(z przodu)także jest problem z drugim biegiem czasami gładko nie wchodzi(szybka zmiana z jedynki na dwójke) Podobno to wina poduszki pod silnikiem. Czy to może być to??????? jaki koszt i czy samemu to zrobi????????? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 koszt zależny od dostawcy, i można zrobić samemu bez problemu tylko kanał potrzebny albo podnośnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAŁY2009 Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 koszt zależny od dostawcy, i można zrobić samemu bez problemu tylko kanał potrzebny albo podnośnik Dzieki kolego.Ale czy to napewno poduszka??????Jak sprawdzić??? I czy trzeba juz wymieniac???Prawde mówiac przy predkości ponad 50 mam też drgania na kierownicy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 wejdź pod nissmo złap za skrzynię i będziesz wiedział, jak kłopot z biegami to może być poducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAŁY2009 Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 wejdź pod nissmo złap za skrzynię i będziesz wiedział, jak kłopot z biegami to może być poducha Pewnie poduszka, czego ja jusz nie wymieniałem w tym samochodzie . porażka. Podobno koszt poduchy to 420zł. płakać mi się chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Niektórzy jeżdżą dopóki się auto nie rozpadnie i przyznam, że najtaniej im to wychodzi.. Aczkolwiek nie polecam Zrobisz na tip-top i pośmigasz bezproblemowo kilka lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 420 zł do jakiej primy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.