Gość GAKO01 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Witam wszystkich.Chcę zagazować swojego Mavericka 2.4 91kW ale nie wiem na jaką instalację się zgodzić.Trochę poczytałem i mam teraz dopiero mętlik. Szkoda mi oddać to autko w partackie ręce bo je lubię-warsztaty mają rozbieżne pomysły.Jeśli macie doświadczenia w tej kwestii i ochotę by się nimi ze mną podzielić będę szczerze wdzięczny. Chodzi mi o: generację instalacji,jakie firmy są dobre a jakich unikać, czy potrzebny jest zestaw do lubryfikacji zaworów i ile powinienem za to zapłacić(?) żeby nie czuć się że tak to ujmę delikatnie- "wykorzystanym". pozdrowienia jak miło było, choć na chwilę przeskoczyć dziś z plaskacza do tego benzynożercy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 STAG4 zavoli zeta s, Magic Jet / matrix hd544 lepsze filtr fl-02 czaji dobry montaż Może być też i BRC ale już sam nie poustawiasz, STAG darmowe oprogramowanie fejs parę złotych i radość z samodzielnych ustawień bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Może być też i BRC ale już sam nie poustawiasz, Czemu nie poustawia? Ja mam kabel i program i poustawiam wszystko co chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Czemu nie poustawia? Ja mam kabel i program i poustawiam wszystko co chce spoko tylko program do STAGA jest ogólnie dostępny a do BRC raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.