Gość Tigen Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Chciałem sie zapytac co ile czeba regulowac zawory i jakie sa objawy , np: sacy sie nie domyka , albo wydechowy. Czy jest słabe cisnienie i czy auto jest słabe albo czy sie dzieją sie rózne zeczy i jakie mają byc luzy na zaworach prosze o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Szukałem w instrukcji obsługi ale do 2,4 nie podają luzów zaworów. Jutro poszukam w innych materiałach i jak coś znajdę to napiszę. A może ktoś szybciej odpowie na Twoje pytania. Tak przy okazji dla posiadaczy 2,7TD ssący 0,25 mm wydechowy 0,25 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Szukałem w instrukcji obsługi ale do 2,4 nie podają luzów zaworów. Jutro poszukam w innych materiałach i jak coś znajdę to napiszę. A może ktoś szybciej odpowie na Twoje pytania. Tak przy okazji dla posiadaczy 2,7TD ssący 0,25 mm wydechowy 0,25 mm Witam. A jak reguluje się zawory w 2.7 tdi ? Poprzez śruby czy poprzez wymianę płytek?? Czy w TDI występują takie same luzy które podał kolega azm-61? Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.