Gość mar108 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 MAM p11 i co sie zatrzymam to mam wode pod autem, wycieka z takiego otworu w karoserii w przedniej sciance, pod filtrem paliwa. Co to za otwor i z kad ta woda (deszczowka z przedniej szyby?) ?. Sprawdzilem wszytkie plyny i sa ok? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alf Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 MAM p11 i co sie zatrzymam to mam wode pod autem, wycieka z takiego otworu w karoserii w przedniej sciance, pod filtrem paliwa. Co to za otwor i z kad ta woda (deszczowka z przedniej szyby?) ?. Sprawdzilem wszytkie plyny i sa ok? Pozdrawiam Tak mi się wydaje , że z podszybia deszczówka się dostaje "piętro niżej" tak przynajmniej jest w N15 (tam jest taka rynna, pod podszybiem, ale woda normalnie nie powinna się tam dostawac), także rozbierz podszybie i polewaj szybe wodą i będziesz widział ktorędy sie przedostaje i będziesz mógł uszczelnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar108 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 moze to jest woda skraplana z klimatyzacji,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 witam . jak nie masz deszczów a jeździsz na klimie to napewno to. ja też tak mam... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 dokladnie z klimy zawsze sie leje i nie ma sie czym przejmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek C Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Potwierdzam, u mnie też kapie z klimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 to raczej skraplanie z klimatyzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 ja mam P-12 i jak mam wlanczana klime tez kapie woda to jest we wszyzdkich autach wiec nie am sie czego przejmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 to co?? odkopujemy wszystkim wam w p11 woda kapie z tej rureczki? ja cos nie moge zauwazyc zeby bylo chociaz lekko wilgotno w jej okolicach... klima chodzi dobrze, dywaniki suche a woda nie kapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 to co?? odkopujemy wszystkim wam w p11 woda kapie z tej rureczki? ja cos nie moge zauwazyc zeby bylo chociaz lekko wilgotno w jej okolicach... klima chodzi dobrze, dywaniki suche a woda nie kapie? To możesz delikatnie czymś (drut)sprawdzić czy otwór jest drożny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 dojscie tam jest zwyczajowo cudowne ;D faktycznie musze druta jakiegos tam wepchac.. dostane sie tam od strony filtra kabinowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c@rlos Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 dojscie tam jest zwyczajowo cudowne ;D faktycznie musze druta jakiegos tam wepchac.. dostane sie tam od strony filtra kabinowego? A po co od filtra kabinowego...? Jak otworzysz "maskę" to dostęp jest z komory silnika - ze ściany grodziowej wystaje kawałek rurki (mniej więcej na wysokości stóp pasażera). "Przykleję się..." Z mojej nyski jeszcze jakiś czas temu też kapało, ale ostatnio chyba coś jest nie halo, bo nie skrapla się, a i w kabinie zajeżdża lekko wilgocią. No i teraz rodzą się pytania? 1. Jak głęboko prowadzi w/w rurka? 2. Czy podczas próby udrożnienia tegoż otworu można coś uszkodzić? A tak naprawdę niech wypowie się fachowiec w tej dziedzinie - co jest powodem braku "mokrej plamy" (zaznaczam, że wcześniej bywały wręcz kałuże wody)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 ja jakos widze tam slabe dojscie.. ale bede probowac popchac tam cos.. nie zaobserwowalem nigdy u mnie ani kropli z tej dziurki :/ a ty piszesz o kaluzach nic nie zrobilem i sie leje ciurem wystarczyla lepsza pogoda ale teraz jak jest 28 stopni na termometrze to czuje braki w czynniku klimy.. slabiutko jej idzie chlodzenie kombika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi