hugh_h Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 zaraz biorę się za wymianę osłony przegubu koła a potem, za tulejki wahaczy, czy ktoś ma może jakieś rady na co zwrócić szczególnie uwagę ? bo w tym samochodzie jeszcze tego nie robiłem... (samochód to D21 czyli przód jak w terrano I) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bigi Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 ale mowisz o tulejach przednich wahaczy, czy o tulejach tylnych wahaczy (jesli mozna te drazki tak okreslic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hugh_h Posted March 20, 2010 Author Share Posted March 20, 2010 ale mowisz o tulejach przednich wahaczy, czy o tulejach tylnych wahaczy (jesli mozna te drazki tak okreslic) przegub już wymieniłem, nie wiem tylko czy potrzebnie odkręcałem wał od dyfra czy może by wystarczyło zdjąć osłonę przeguby... ale w zasadzie nie miałem nowych opasek żeby zapiać ja znowu. mowie o przodzie ja z tyłu nie mam wahaczy tylko most na resorach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.