Gość leszek68 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Witam !!!!! mam maly problem!!!!!!zniszczyla mi sie w moim nissanie nakladka gumowa na zamek klapy bagaznika .. Nie moge jej nigdzie kupic , bedac w serwisie nissana uslyszalem odpowiedz ---- musze kupic caly mechanizm , wedlog mnie mija sie to z celem .... czy jest ktos kto moze mi dac namiary na taka gumowa nakladke --- z gory bardzo dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kargul Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Witam !!!!! mam maly problem!!!!!!zniszczyla mi sie w moim nissanie nakladka gumowa na zamek klapy bagaznika .. Nie moge jej nigdzie kupic , bedac w serwisie nissana uslyszalem odpowiedz ---- musze kupic caly mechanizm , wedlog mnie mija sie to z celem .... czy jest ktos kto moze mi dac namiary na taka gumowa nakladke --- z gory bardzo dziekuje mi tez sie zepsula i zrobilem tak - wyrwalem cala ta gume i nic nie naklejalem tylko zostawilem bez gumy - zime wytrzymalo i nic sie nie blokowalo ani nie mialem problemow z zamykaniem i otwieraniem bagaznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gondor Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Potwierdzam, dwie zimy smigam bez tego i nic sie nie dzieje, ani rdza ani zwarcia, olej to ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszoku Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Wyciąć z dętki od roweru i przykleić na supergluta - ja tak zrobiłem ew. poszukaj na szrocie, ale żeby wyjąć sama gumkę nie uszkadzając jej trzeba wyjąć zamek od środka - kuuupa roboty - 1 rozwiązanie lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 czytam ten problem juz ktorys raz , byl on tez wczesniej na forum i za cholere nie moge skumac o jaką gumę chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko65 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Z tego co wynika to chodzi o osłonę gumową na przycisku otwierania ręcznego bagażnika,w listwie oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Moja też zaczęła wypadać,zdjąłem ją już zeszłej zimy i też śmigam bez problemu, choć mam tą gumę to brak chęci aby ją spróbować zamontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 teraz kumam , to ja mam ja chyba tez jakos naderwana - olewam ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arekszymek Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 wywaliłem tę gumkę ponad rok temu i jak na razie bez bólu. popieram pomysł z olaniem problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.