Guest leszek68 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Witam !!!!! mam maly problem!!!!!!zniszczyla mi sie w moim nissanie nakladka gumowa na zamek klapy bagaznika .. Nie moge jej nigdzie kupic , bedac w serwisie nissana uslyszalem odpowiedz ---- musze kupic caly mechanizm , wedlog mnie mija sie to z celem .... czy jest ktos kto moze mi dac namiary na taka gumowa nakladke --- z gory bardzo dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kargul Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Witam !!!!! mam maly problem!!!!!!zniszczyla mi sie w moim nissanie nakladka gumowa na zamek klapy bagaznika .. Nie moge jej nigdzie kupic , bedac w serwisie nissana uslyszalem odpowiedz ---- musze kupic caly mechanizm , wedlog mnie mija sie to z celem .... czy jest ktos kto moze mi dac namiary na taka gumowa nakladke --- z gory bardzo dziekuje mi tez sie zepsula i zrobilem tak - wyrwalem cala ta gume i nic nie naklejalem tylko zostawilem bez gumy - zime wytrzymalo i nic sie nie blokowalo ani nie mialem problemow z zamykaniem i otwieraniem bagaznika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gondor Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Potwierdzam, dwie zimy smigam bez tego i nic sie nie dzieje, ani rdza ani zwarcia, olej to ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kszoku Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Wyciąć z dętki od roweru i przykleić na supergluta - ja tak zrobiłem ew. poszukaj na szrocie, ale żeby wyjąć sama gumkę nie uszkadzając jej trzeba wyjąć zamek od środka - kuuupa roboty - 1 rozwiązanie lepsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston81 Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 czytam ten problem juz ktorys raz , byl on tez wczesniej na forum i za cholere nie moge skumac o jaką gumę chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
janko65 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Z tego co wynika to chodzi o osłonę gumową na przycisku otwierania ręcznego bagażnika,w listwie oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Moja też zaczęła wypadać,zdjąłem ją już zeszłej zimy i też śmigam bez problemu, choć mam tą gumę to brak chęci aby ją spróbować zamontować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston81 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 teraz kumam , to ja mam ja chyba tez jakos naderwana - olewam ten problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arekszymek Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 wywaliłem tę gumkę ponad rok temu i jak na razie bez bólu. popieram pomysł z olaniem problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.