skawa1 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 witam chcialbym sie zapytac czy w modelu gti n15 elementy jak maska zderzak tyl sa takie same jak w standardowej almerze n15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konopiec Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 witam chcialbym sie zapytac czy w modelu gti n15 elementy jak maska zderzak tyl sa takie same jak w standardowej almerze n15? wedlug mnie nie roznia sie...co prawda zalezy o jaki model pytasz czy po liftingu czy jeszcze przed?? ale jak juz moglem zaobserwowac od jakiegos czasu, to wedlug mnie nie roznia sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawa1 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 wedlug mnie nie roznia sie...co prawda zalezy o jaki model pytasz czy po liftingu czy jeszcze przed?? ale jak juz moglem zaobserwowac od jakiegos czasu, to wedlug mnie nie roznia sie... no chodzi mi czy zaczepy pasuja itp a -przed i -po liftowa sie roznia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.