Gość Andrzej y10 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam mam problem zeby odpalic silnik musze nieraz pobawic sie pilotem .denerwoje mnie to i dlatego chcialbym calkowicie odlaczyc immobillaizer prosze pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość momopole Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 jeśli masz "niemiecką" wersję słoneczka to nie wiem czy uda Ci się, ponieważ musiałbyś zmienić ustawienia komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Jeśli masz instrukcję, to zobacz, czy masz NATS v.1 czy NATS v.2. Widziałem gdzieś w necie po angielsku sposób na zmostkowanie v.1 tak, żeby cały czas dawało napięcie, że wyczuwa antenę immo. V.2. podobno wymaga do rozpracowania fizycznego komputera przez elektronika. Interesowałem się tym ,bo miałem kłopoty z odpalneniem, ale nie to było przyczyną. Za podane info nie ręczę. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.