Gość sopel Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam wszystkich. Nissan Primera P10 2.0 16V SR20DE LPG 1994r. Mam mały lub duży problem otóż śmierdzi paliwem jak uchyli się okno i gdzieś się stanie na skrzyżowaniu, i jak stanie się obok auta i tylko jak pracuje silnik. Wycieków paliwa nie widziałem! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 jak to paliwo i podczas pracy silnika to szukaj gdzieś na przewodach od paliwa, w końcu pompa pompuje to i ciśnienie jest a jak jedziesz to gdzieś sobie pokapuje i nic nie znajdziesz, u mnie leci po wężach od zbiornika dlatego narazie nie tankuje na full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adallo Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Chodzi pewnie o rurę łączącą wlewu i zbiornik paliwa, jest z metalu i u mnie skorowała. Gdy otwieram okno, tworzy się jakby jakieś ciśnienie zasysające powietrze z bagażnika to kabiny i koło się zamyka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bikernissan Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Sprawdź przewody paliwowe na powrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.