Gość phil750 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam w mojej primerce ostatnio musiałem rozebrać boczek drzwi no i przez moją nieuwage rozebrał mi się przycisk otwierania szyb były tam 2 kulki i 2 blaszki złożyłem go myślę że dobrze ale nie działa;/ możecie mi pomóc w tej sprawie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Mogli byśmy , rozbierz go na spokojnie i sprawdź co jest nie tak , po tych blaszkach chodzi ten trzpień zakończony kulka a pod nim musi być sprężynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość phil750 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 tzn. we wgłębieniu blaszki leży sprężynka i ona jest dociskana sprężynką tak?? ale dlaczego nie działa szyba z przełącznika kierowcy na dodatek;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A przed rozbiórką działało ? jak coś zrób zdjęcia jak rozbierzesz go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość phil750 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 jasne że przed rozbiórką działało inaczej bym kupił nowy przełącznik jak by nie działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Nie jest to skomplikowane przecież rozbierz przemyśl strategie na jakiej zasadzie działa i złóż a następnie zrób próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.