Gość pajq27 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 witam zamierzam kupic p11 tylko nie wiem którą wersje silnikową wybrać,chciałbym 2.0 benz. ale jest bardzo mało ogłoszeń dlatego zastanawiam sie nad 1.8 albo 2.0 diesel, czy mógłby ktoś kto jeździł obiema wersjami pomóc mi dokonać wyboru(chodzi głównie o dynamike i awaryjność tych motorów i na co zwrócić uwagę przy kupnie) z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 bądź cierpliwy szukaj 2.0 benzynka a twoja cierpliwość zostanie wynagrodzona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pajq27 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 bądź cierpliwy szukaj 2.0 benzynka a twoja cierpliwość zostanie wynagrodzona ;) najlepsza opcja tylko nie chce jechac pół Polski po samochod i wracac z niczym,w zeszlym roku rowniez szukalem p11 2.0 i po obejrzeniu kilku w nieciekawym stanie kupilem suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 najlepsza opcja tylko nie chce jechac pół Polski po samochod i wracac z niczym,w zeszlym roku rowniez szukalem p11 2.0 i po obejrzeniu kilku w nieciekawym stanie kupilem suzuki może poszukaj coś u helmutów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pajq27 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 może poszukaj coś u helmutów, tez o tym myslalem do 3tys euro mozna cos ładnego znalezc,potrzeba mi wiecej czasu i checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 tylko że u nich są 125KM 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 tylko że u nich są 125KM 2.0 hmmmm poważnie, to ciekawe bo mój ma 103kW i jest od helmutów, skąd takie wiadomości?? może podeprzesz czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmx Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Poszukaj GT - będzie pan zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danielvlv Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 tylko 2.0 benzyna podobno sa niezniszczalne, ja mam taka, ale narazie nie sprzedaje bo jade nim jeszcze do nowegii, jak wroce to moze sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bikernissan Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Ja posiadam 2.0 TD i jestem b.zadowolony z niego.Zawsze zapala i łyka średnio 6,5 L/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi