Guest Mieto Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Witam Zwracam się do wszystkich debeściaków-fachowców. Jadąc powyżej 90 km/godz. zaczyna huczeć mi w samochodzie. Mechanik do którego zwróciłem się o pomoc zapewnia, żę nie są to łożyska, skrzynia ani huuk opon ponieważ zostały zmienione na letnie pirelli. no zielonego pojęcia nie mam co to może być. Proszę was o pomoc może wam również przydażyło się coś takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal801 Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Podobny przypadek był w almerce n16 a okazało się że jedna z szyb w tylnych drzwiach jest niedomknięta, na pierwszy rzut oka wyglądały jak zamknięte.A i dzwięk był taki jakby łożysko hałasowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mieto Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Zakleiłem obrzeża szyb taśmą klejącą. Nadal huczy. Może kolejne podpowiedzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.