Gość Wawuszek Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Panowie, ratunku! Czy ktoś wie, jaki rozmiar eliptycznych głośników jest fabrycznie montowany w Patku z roku 2007? EWiem, że w przypadku kształtów eliptycznych w gre wchodzą dwie wartości. Czy ktoś je zna? Dzięki wielkie za wszelką pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam przód 6x9 tył 16.5 z fabryczną navi najlepiej działają głośniki hertz-a pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomcio15 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Z tyłu wymieniłem na Hertz - było troche głucho, to dołożylem gwizdki. mam fabryczne radyjo i jakoś daje radę - chce je wymienic na coś lepszego tez 2 din, ale żeby cdena nie powalała. Może macie jekieś doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokosos Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Z tyłu wymieniłem na Hertz - było troche głucho, to dołożylem gwizdki. mam fabryczne radyjo i jakoś daje radę - chce je wymienic na coś lepszego tez 2 din, ale żeby cdena nie powalała. Może macie jekieś doświadczenia? witam. Ja u siebie zamontowalem taki sprzecik: http://allegro.pl/item975485837_pioneer_avh_p3100dvd_avh_p3100_auto_hi_fi_w_wa.html (Odrazu polecam ten sklep, wszystko bardzo elegancko zalozone ) jestem z niego bardzo zadowolony, gra o wiele lepiej niz fabryka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wawuszek Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Mam jeszcze jedno zapytanie w kwestji głośników w drzwiach przednich do Patha 2007. Czy ktoś orientuje się, jaka jest głębokość montażu głośników 6x9 dedykowanych do tego auta? Chciałbym uniknąć wcześniejszego rozbierania tapicerki w celu ustalenia tych danych, a potem składania i ponownego rozbierania, kiedy już znajdę odpowiednie głośniki.Do jakiej wartości głębokości montażu mam szukać tych głośników? Dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 jest spory zapas więc każdy 6x9 będzie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wawuszek Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Wielkie dzięki Kolego! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Troche odswieże temat Jeśli chodzi o przednie głośniki to zamontowałem bez problemu głośniki 6x9 na fabrycznych dystansach ale mam pytanie o głosniki w tylnych drzwiach. Z tego co zauważyłem trzeba tam zastosowac jakieś dystanse. Znalazłem na allegro http://allegro.pl/dystanse-nissan-navara-od-99-do-05-dystans-mdf-i3381252987.html ale dedykowane do navary 1999 - 2005 i to do drzwi przednich ale wizualnie chyba by pasowały na tył do Patha? Czy ktoś ma jakies doswiadczenia w tym temacie i mógłby doradzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.