Guest Wawuszek Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Panowie, ratunku! Czy ktoś wie, jaki rozmiar eliptycznych głośników jest fabrycznie montowany w Patku z roku 2007? EWiem, że w przypadku kształtów eliptycznych w gre wchodzą dwie wartości. Czy ktoś je zna? Dzięki wielkie za wszelką pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkaspaw Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Witam przód 6x9 tył 16.5 z fabryczną navi najlepiej działają głośniki hertz-a pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomcio15 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Z tyłu wymieniłem na Hertz - było troche głucho, to dołożylem gwizdki. mam fabryczne radyjo i jakoś daje radę - chce je wymienic na coś lepszego tez 2 din, ale żeby cdena nie powalała. Może macie jekieś doświadczenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kokosos Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Z tyłu wymieniłem na Hertz - było troche głucho, to dołożylem gwizdki. mam fabryczne radyjo i jakoś daje radę - chce je wymienic na coś lepszego tez 2 din, ale żeby cdena nie powalała. Może macie jekieś doświadczenia? witam. Ja u siebie zamontowalem taki sprzecik: http://allegro.pl/item975485837_pioneer_avh_p3100dvd_avh_p3100_auto_hi_fi_w_wa.html (Odrazu polecam ten sklep, wszystko bardzo elegancko zalozone ) jestem z niego bardzo zadowolony, gra o wiele lepiej niz fabryka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wawuszek Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Mam jeszcze jedno zapytanie w kwestji głośników w drzwiach przednich do Patha 2007. Czy ktoś orientuje się, jaka jest głębokość montażu głośników 6x9 dedykowanych do tego auta? Chciałbym uniknąć wcześniejszego rozbierania tapicerki w celu ustalenia tych danych, a potem składania i ponownego rozbierania, kiedy już znajdę odpowiednie głośniki.Do jakiej wartości głębokości montażu mam szukać tych głośników? Dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkaspaw Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 jest spory zapas więc każdy 6x9 będzie pasował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wawuszek Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Wielkie dzięki Kolego! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldi1 Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Troche odswieże temat Jeśli chodzi o przednie głośniki to zamontowałem bez problemu głośniki 6x9 na fabrycznych dystansach ale mam pytanie o głosniki w tylnych drzwiach. Z tego co zauważyłem trzeba tam zastosowac jakieś dystanse. Znalazłem na allegro http://allegro.pl/dystanse-nissan-navara-od-99-do-05-dystans-mdf-i3381252987.html ale dedykowane do navary 1999 - 2005 i to do drzwi przednich ale wizualnie chyba by pasowały na tył do Patha? Czy ktoś ma jakies doswiadczenia w tym temacie i mógłby doradzic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.