wlad69 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 witam! jak w temacie-zamierzam wymienić fabryczne radio na standardowe z mp3.nie mam pojęcia jak zabrać się za demontaż fabrycznego radia tak aby nie zepsuć czegoś innego przy okazji.czy ktos przerabiał ten temat i może podrzucić jakieś uwagi?z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 (edytowane) są 2 otwory wkładasz tan druty i wyciągasz radio to takie zatrzaski jak w innych radiach, chyba blaupunkt ma podobnie także powinny widelce pasować, do kupienia w sklepach elektronicznych, ale po co zmieniać jak możesz dokupić transmiter za 30 złociszy i jest ok ja mam coś takiego http://www.allegro.pl/item960478406_transmiter_mp3_lcd_fm_sd_usb_8gb_pilot_full_wersja.html działa bez zarzutu Edytowane 28 Marca 2010 przez DINO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 są 2 otwory wkładasz tan druty i wyciągasz radio to takie zatrzaski jak w innych radiach, chyba blaupunkt ma podobnie także powinny widelce pasować, do kupienia w sklepach elektronicznych, ale po co zmieniać jak możesz dokupić transmiter za 30 złociszy i jest ok ja mam coś takiego http://www.allegro.pl/item960478406_transmiter_mp3_lcd_fm_sd_usb_8gb_pilot_full_wersja.html działa bez zarzutu dzięki za podpowiedz! co do transmitera-również mam,ale jednak w moim slychać delikatnie taki przydzwięk czy jak to nazwać.a radyjko mam z poprzedniego auta,tak że wydatek to tylko panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truedomel Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) witam! jak w temacie-zamierzam wymienić fabryczne radio na standardowe z mp3.nie mam pojęcia jak zabrać się za demontaż fabrycznego radia tak aby nie zepsuć czegoś innego przy okazji.czy ktos przerabiał ten temat i może podrzucić jakieś uwagi?z góry wielkie dzięki! A ,że tak zapytam to to radyjko ze zmieniarką czy bez? No i może jakaś cena by się przydała,no chyba ,że za darmo? Ale mi humor z rana dopisuje No bo chyba na sprzedaż będzie tak myślę. Edytowane 29 Marca 2010 przez truedomel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Po co widelec.Nie ma takiej potrzeby Wkładasz drut, wkład od długopisu lub długą zapałkę w otwory w radiu (2) aż usłyszysz pyknięcie (albo i nie jak nie zostały zablokowane zapadki) Łapiesz radio za kieszeń kasety i wyciągasz energicznym ruchem. Do wymiany dokupujesz ramkę, przycisk awaryjnych i wtyczkę/adapter do nowego radia.Jednak koszt tego emitera czy jak mu tam jest znacznie tańszy, tylko jakoś mi się zdaje że za 18 zeta to to jest jakieś chińskie gówno spod krzaka. DINO jak długo to użytkujesz i jak oceniasz produkt.Jaką masz tam kartę (producent) i na jakiej fali nadajesz .Może ma to znaczenie, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 karta kingstona, fale pierwsze z podanych chyba 8... coś tam, nie narzekam melomanem nie jestem, auto służy mi do jazdy a nie słuchania muzy na wysokim poziomie hehe czyli swoją rolę spełnia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 A ,że tak zapytam to to radyjko ze zmieniarką czy bez? No i może jakaś cena by się przydała,no chyba ,że za darmo? Ale mi humor z rana dopisuje No bo chyba na sprzedaż będzie tak myślę. to niestety anglik...i bez zmieniarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 a, że tak się zapytam co za problem z tymi anglikami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) inaczej wycięta ramka radia różnice na fotkach Edytowane 29 Marca 2010 przez and_pec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a to Ok ale ogólnie to fafa normalnie tylko nie pasuje anglik do europy, a samej ramki nie można przełożyć?? że tak się spytam, jak ktoś demontował radio bo miał spalone albo nie chciał to może ma na zbyciu zatrzaski do tego radi ja mam połamane i radyjko cały czas trochę odstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi