Gość master1991k Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam, mam taki pilot (trochę się może obrazicie, bo pilot był przy BMW i to jest od bmw, ale piszę także tutaj bo myślę ze moze ktoś się spotkał z takim pilotem) myślę ze nie jest on oryginalny i znajduje się w każdego rodzaju aucie. Zamieszczam zdjęcia. Jak by ktoś wiedział jaki to pilot, posiadał 2 taki sam i chciał by odsprzedać niech pisze na pw. a jak wie jaki to model i wogule to na forum. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 dostan sie do centralki alarmu rozkrec zobacz czy nie ma zworek albo przycisku. jesli nie ma szukaj serwisowki alarmu na pewno da sie wkodowac innego pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master1991k Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Jest zworka i jest przycisk. Znalazłem centralke. Alarm jest firmy "Inwells" taka nie funkcjonuje w Polsce... ;/ będzie ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 poszukaj na jaka czestotliwosc chodza te piloty ale na 100% na 433mhz. kup uniwersalne jakies 4 przyciskowe i bedziemy walczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master1991k Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a jak go zaprogramować? jak pożyczę pilot od kolegi i zaprogramuje go z alarmem to u niego przestanie dzialac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 nie przestanie. nie wiadomo czy wejdzie do twojego alarmu. kombinuj. wcisnij przycisk w centralce a pozniej na pilocie. przytrzymujac przycisk na pilocie wcisnij w centralce... jesli nie wejdzie to podobnie ze zworką ale zworka jest raczej na przelaczenie czasu zamykania z 0,5s na 3s pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.