slaw-8 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam, panowie mam mały problem znów - muszę prawdopodobnie wymienić łączniki stabilizatorów i mam do wyboru kilka firm: safik albo saphik, delphi, febi, renforder-te są właśnie najdroższe (sztuka 150zł. Co polecacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Febi, delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw-8 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipero02 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Febi, delphi. najwieksze prawdopodobienstow ze to bedzie chinczyk... Delphi i Febi sami juz prawie nic nie robia, mysle ze lepszy bedzie Lemforder, Moog, TRW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam, panowie mam mały problem znów - muszę prawdopodobnie wymienić łączniki stabilizatorów i mam do wyboru kilka firm: safik albo saphik, delphi, febi, renforder-te są właśnie najdroższe (sztuka 150zł. Co polecacie?? Chłopie 150 zeta ? Tyle to w aso kosztuje do maximy. Gdzie tak drogo ? Weź np. blue print - będzie taniej i dobrze. Omijaj 4 cars, jc auto i inne tanie shity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw-8 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Tak drogie są dlatego, że firma ta robi najlepsze zamienniki i są one polecane prawie przez wszystkich mechaników. Wydasz więcej kasy, ale masz spokój na dłuższy czas. A tak dla ciekawości u mnie w mikrze łączniki są (były) TRW a teraz mam Febi-też polecane (cena proporcjonalna do jakości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.