Gość mariuszp1979 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam Jestem nowym użytkownikiem Primery (od czwartku). Problem jest taki: nie działają w tylnych drzwiach (po stronie pasażera): elektryczne szyby i centralny zamek. Wszędzie działają. Chciałem zdjąć jakoś obudowę drzwi i sprawdzić złącza, ale nie widzę wkrętów, mocowań. Jak to zdjąć żeby nie uszkodzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Rączka za która sie trzyma od wewnątrz drzwi sklada sie z dwoch czesci - zdejmujesz zewnetrzna i zobaczysz wkrety, na srubokret krzyrzakowy lub klucz 10. Dowolnosc Zeby to jeszcze zdemonotwac bedziesz musial podwazyc ten pierscien na dole - taki plastik ktory obejmuje ta raczke na dole. Reszta boczku jest na zapinki wiec podwazasz sobie od dolu i zdejmujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariuszp1979 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dzięki - rozebrałem, sprawdziłem złącza, a i tak nie działa ... Do elektryka trza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.