sauron Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Napiszcie proszę w jaki sposób można wyciszyć pracę silnika w P11 ? Po pierwsze wymieniam poduszki silnika i ... co dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dariush Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Cześć Myślę, że jakbyś wykleił ścianę grodziową od zewnątrz auta matami bitumicznymi głośność powinna znacznie spaść odgłosy z zewnątrz fajnie wycisza wygłuszenie drzwi w/w matami. Do kupienia na allegro w całkiem przyzwoitych cenach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 podlacze siepod temat. czy p11 po lifcie mialy otuline na masce?? czy takie cos wplywa na komfort w kabinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauron Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 podlacze siepod temat. czy p11 po lifcie mialy otuline na masce?? czy takie cos wplywa na komfort w kabinie? Tak ma. Jednak nie jechałem Primerką bez tej maty więc nie mam porównania. Ale na pewno u siebie wykleję parę elementów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.