Gość arturo406 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 witam poszukuje katalizator prawy do maximy 2.0litra rok 2001 proszę o namiary i jeszcze ma parę problemów szarpanie podczas jazdy co to może być i pali jak smok proszę o odp. z góry dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Szarpanie jeśli automat to płyn do wymiany lub skrzynia się kończy.Katalizatory były w necie - poszukaj. Napisz model, VIN, typ silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 i jeszcze ma parę problemów szarpanie podczas jazdy co to może być i pali jak smok - objawy jak cewka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arluen Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Spalanie to pewnie uszkodzona któraśsonda lambda. Jak moja padła to mi pali 20l/100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Nie wiem czy sprawdzałeś na komputerze, ale ja zacząłbym od sprawdzenia kodów - na forum są listy błędów, a potem komputer. Gdybanie i jeżdżenie po mechanikach, to w większości przypadków strata czasu i pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Spalanie to pewnie uszkodzona któraśsonda lambda. Jak moja padła to mi pali 20l/100 Może to być spowodowane awarią czujnika stukowego również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Może świece? Cewka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.