Gość zx9r19 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 mam problem podczas pracy silnika coś szumi. Na początku myślałem że może to być alternator, pompa wody lub sprężarka od klimy ale wszystko odłączyłem i dalej jest to samo coś szumi pod pokrywą od zaworów. Po zwiększeniu obrotów szum się nasila czy to może być rozrząd?? Mam przejechane 270 tyś i nie wiem kiedy był zmieniany. Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 To jest rozrząd, sprawdź jeszcze stetoskopem, ale objawy są typowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 zmieniaj zmieniaj bo u mnie się wlaśnie urwał przy przebiegu 160kkm 6 zaworów i targanie głowy ,,,jeszcze nie mam cennika ale strach japan rozrząd allegro 420 520 zł intercars 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soxim Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Przydało by się AC chroniące nas od popsucia się samochodu gwarancyjne hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.