Guest Paweł_wawa Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Mam pytanie, w mojej Maximie a32 z 1995r według dostępnych mi danych powinno się znajdować złącze interfejsu diagnostycznego OBDII. Nad komputerem silnika mam tylko pustą ramkę a przy bezpiecznikach na lewo od kierownicy złącze diagnostyczne Nissana starszego typu, z czego oczywiście nie mogę skorzystać bez specjalistycznego interfejsu. Czy u Was w tych rocznikach jest tak samo czy też macie już złącze nowego typu(OBDII)? pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piter2323 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Mam pytanie, w mojej Maximie a32 z 1995r według dostępnych mi danych powinno się znajdować złącze interfejsu diagnostycznego OBDII. Nad komputerem silnika mam tylko pustą ramkę a przy bezpiecznikach na lewo od kierownicy złącze diagnostyczne Nissana starszego typu, z czego oczywiście nie mogę skorzystać bez specjalistycznego interfejsu. Czy u Was w tych rocznikach jest tak samo czy też macie już złącze nowego typu(OBDII)? pzdr niestety w maxi jest tylko 14pinowe zlacze diagnostyczne nissanowskie i mozna podejsc tylko z consulem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł_wawa Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 No to smutna odpowiedź, do tego najwyraźniej serwisówka kłamie, ale z drugiej strony drukowano ją w stanach a tam odbII szybciej weszło więc to może takie ich przeoczenie. Całe szczęście nigdy lampka mi się nie zaświecała ale lubię wiedzeć co w trawie piszczy. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.