Gość mariuszp1979 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam Nad radiem mam 3 przyciski: ogrzewanie szyby, światła awaryjne i trzeci, który wygląda tak: przycisk ale zablokowany, z małą półkulą z ciemnego jakby szkła na środku. 1. Co to za przycisk ? 2. Czy wszystkie wyżej wymienione są podświetlone ? U mnie są ciemne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam Nad radiem mam 3 przyciski: ogrzewanie szyby, światła awaryjne i trzeci, który wygląda tak: przycisk ale zablokowany, z małą półkulą z ciemnego jakby szkła na środku. 1. Co to za przycisk ? 2. Czy wszystkie wyżej wymienione są podświetlone ? U mnie są ciemne. Pozdrawiam witaj trzeci przycisk to przycisk do wykorzystania przez ciebie chociazby do halogenów (tak Mi się wydaje ) od ogrzewania szyby bodajże jest podświetlany cały czas ale nie jestem pewny a nie chce mi się do auta iść awaryjne mruga gdy włączone... to chyba tyle pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 witaj trzeci przycisk to przycisk do wykorzystania przez ciebie chociazby do halogenów (tak Mi się wydaje ) od ogrzewania szyby bodajże jest podświetlany cały czas ale nie jestem pewny a nie chce mi się do auta iść awaryjne mruga gdy włączone... to chyba tyle pozdrawiam halogeny włącza się w manetce tam gdzie przeciwmgielne , o ile auto zostało wyposażone w halogeny , ale bez problemu można zamontować manetkę + halogeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariuszp1979 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 halogeny włącza się w manetce tam gdzie przeciwmgielne , o ile auto zostało wyposażone w halogeny , ale bez problemu można zamontować manetkę + halogeny Ha. Mam wrażenie, że u mnie jest coś nie tak - nie podświetlone są awaryjne (nawet jak załączone) ani ogrzewanie tylnej szyby. Chyba muszę rozebrać konsolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.