Niebora Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Mam koła na oryginalnych, stalowych felgach i okazuje się, że na zwykłej przystawce ze stożkiem nie można ich dobrze ustawić. Potrzebna jest przystawka z flanszą na 6 śrub. Czy wie ktoś gdzie mają taką w Lublinie ? A może jest inny sposób ? Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kody Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jezeli szukasz innych rozwiazan to moze to? sorki nie wkleilem linka http://www.sklep4x4.pl/sklep/produkt/13/6846.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebora Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dzięki za info. Czy wiesz jak sprawdza się to rozwiązanie w praktyce ? Szukałem trochę na forach ale znalazłem niewiele. Podobno stalowe kulki rdzewieją, inne znowu niszczą oponę od środka. Nie słychać żeby metoda była powszechnie używana choć teoretycznie wydaje się lepsza od tradycyjnego wyważania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Czy wiesz jak sprawdza się to rozwiązanie w praktyce ? Używam od 2 lat ... bardzo pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.